Diumenge se celebrarà la dotzena edicio de la Fira de Santa Llúcia de Sant Fruitós

Fira de Santa Llúcia de Sant Fruitós
Fira de Santa Llúcia de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:05h
Durant tot el matí del proper diumenge 16 de desembre la plaça de l'Església de Sant Fruitós de Bages s'omplirà de parades del comerç local, d'artesans i d'activitats per a tots els públics, amb un tió popular, durant la dotzena edició de la Fira de Santa Llúcia.

Diverses parades del comerç local, d'artesans, d'alimentació i de decoració nadalenca conviuran amb les activitats paral·leles que es duran a terme al bell mig de la Sagrera al llarg del matí. En cas de pluja, es traslladaran totes les activitats al Cobert de la Màquina del Batre (Plaça Onze de Setembre). 

A 2/4 de 12 del migdia es podrà veure una ballada de gegants a càrrec de la Colla de Grallers i Geganters de Sant Fruitós, a les 12 es durà a terme una cantada de nadales a càrrec de l'Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós de Bages i a 2/4 d'1 del migdia els més petits podran gaudir fent cagar un tió. El punt i final a les activitats el posaran el Club de la Guitarra de Sant Fruitós de Bages i Som Riu d'Or amb el concert de Nadales a 2/4 de 2 del migdia.

La Fira de Sant Llúcia es durà a terme des de les 10 del matí i s'allargarà fins a les 3 de la tarda i, un any més, es compta amb la col·laboració de l'entitat Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages i les actuacions de diverses entitats del poble.