L'escola Puigberenguer programa una matinal solidària en suport a La Marató

El Puigberenguer se solidaritzarà amb La Marató aquest diumenge
El Puigberenguer se solidaritzarà amb La Marató aquest diumenge | Puigberenguer
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:44h
L'escola Puigberenguer de Manresa i l'AMPA del centre han organitzat, per aquest diumenge, 16 de desembre, una matinal solidària i festiva en suport a La Marató de TV3, que han batejat amb el nom de L'escola Puigberenguer es mou contra el càncer. La jornada, que començarà a les onze del matí i finalitzarà a la una del migdia, oferirà propostes lúdiques per a públic familiar i comptarà amb una carpa on se servirà esmorzar per 1 euro.

Així, al llarg de les dues hores que duri la matinal, els més menuts podran gaudir de l'activitat kappla, el joc de construcció de moda, en què s'utilitzen maons modulars de fusta per fer torres ben altes. Paral·lelament, a dos quarts de dotze, es durà a terme una masterclass de zumba amb els professors titulats Sònia González, Brayan González i Jonathan Galera; i, seguidament, Berta Sòria conduirà una sessió de mindfulness per baixar pulsacions i calmar la ment.

Com que la voluntat del centre és recollir fons per La Marató, l'entrada a la jornada s'haurà de pagar. Tindrà un preu de 2,5 euros pels menors de 12 anys i de 5 pels que sobrepassin aquesta edat. Els organitzadors recorden per accedir al recinte s'haurà de passar pel camí de la Gravera.