Enigmes per promoure el comerç local, la proposta dels botiguers de Sant Fruitós per aquest Nadal

Sota el nom de 'L’era del comerç a Sant Fruitós' el joc demana als participants que es converteixin en intrèpids investigadors
Sota el nom de 'L’era del comerç a Sant Fruitós' el joc demana als participants que es converteixin en intrèpids investigadors | AjSFB
Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:56h
L'Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages (Sant Fruitós Comerç) ha creat, amb el suport de l'Ajuntament del municipi, una campanya de Nadal original i amb un alt component participatiu amb l'objectiu de reivindicar la importància de comprar en botigues i establiments de proximitat. Sota el nom de L’era del comerç a Sant Fruitós, tots dos ens han ideat un joc de pistes i enigmes en el qual demanen als participants que es converteixin en "intrèpids investigadors" que esbrinin els motius pels quals el comerç local gaudia de tant èxit, al poble, durant els anys 60.

La dinàmica del joc -que va començar la setmana passada i que s'allargarà fins al dissabte 12 de gener- busca que cada participant passi pels diferents comerços locals del municipi per resoldre les múltiples proves que se li proposaran. Per cada enigma que desxifri, se li atorgarà una lletra, una síl·laba o una paraula. Un cop superades totes les proves, els jugadors hauran d'ordenar el material obtingut i construir la frase correcta que se n'esdevingui.

Entre tots els participants que passin aquesta última fase, se sortejaran set premis que s'entregaran el mateix dissabte 13 de gener, a les set de la tarda, al Nexe-Espai de Cultura, en el marc d'un espectacle de cloenda i un berenar popular. Els premis són un val de 200 euros per gastar en algun dels comerços del poble i sis vals de compra de 100 euros.

Com hi puc participar?

Cada participant tindrà una butlleta que caldrà haver completat per poder optar als premis. El joc està pensat per a majors de 16 anys i és individual, de manera que el botiguer de cada comerç només segellarà una butlleta per persona. Les butlletes es poden aconseguir en qualsevol dels comerços participants. Es poden consultar descarregant aquest fitxer.