Jaime Vizern participa en l'assalt feixista d'un acte de Pablo Iglesias a Barcelona

Acte a la Casa del Llibre poc abans de la irrupció dels extremistes
Acte a la Casa del Llibre poc abans de la irrupció dels extremistes | Podem
Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 8:49h
El president de Democracia y Unidad Española, el bagenc Jaime Vizern, ha participat aquest dilluns en un assalt feixista de la Casa del Llibre de Barcelona que ha tingut lloc durant la presentació del llibre "Nudo España", escrit per Pablo Iglesias i Enric Juliana, segons informa el diari Ara.

En plena escalada extremista, Jaime Vizern, que des de l'estiu gairebé no havia pres part en cap acte públic de l'espanyolisme català, ja va ser notícia dijous passat quan juntament amb un altre individu marcadament feixista, va coaccionar el fotoperiodista Jordi Borràs durant la manifestació a favor de la Constitució de Barcelona.

Aquest dilluns, un grup de pocs individus han irromput a la Casa del Llibre, amb la cara tapada i banderes d'Espanya al crit de "Fora Podem, aquí no us volem". Segons explica la notícia, a dins l'establiment, a banda de Iglesias i Juliana, hi havia unes 200 persones entre les quals Xavier Domènech, Noelia Bail, Gerardo Pisarello i Ernest Urtasun.

Malgrat que els incidents no han passat dels crits, Pablo Iglesias ha estat escortat pels Mossos d'Esquadra a la sortida de la llibreria.