La bagenca Fent País compleix 5 anys de vida amb més de 40.000 caixes regal venudes

Fent País tindrà una Pop-up Store al Triangle de Barcelona
Fent País tindrà una Pop-up Store al Triangle de Barcelona | Estefania Escolà
Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:13h
Durant el 2018, any en què la cooperativa bagenca Fent País ha celebrat el seu cinquè aniversari, ha generat més de 7.000 reserves als seus col·laboradors, ha augmentat un 25% les vendes i ha aconseguit millorar el rendiment de la seva botiga electrònica. En total, en els seus 5 anys de vida, Fent País ha venut més de 40.000 unitats.

Una ruta de Múixing al Pirineu, una escapada al Pla de l'Estany amb degustació de formatges, un cap de setmana tot inclòs en una caseta de fusta al Peu del Pedraforca, rutes en carruatge per la Fageda d'en Jordà... Són algunes de les propostes que la cooperativa bagenca 'Fent País' ofereix a les seves capses regal i a les experiències web. Totes les propostes tenen dos elements en comú: el compromís social de totes les empreses que formen part del catàleg d'experiències i l'interès per descobrir el territori propi d'una manera autèntica i respectuosa.

En la seva oferta s’hi pot trobar des de nits en masos de turisme rural catalans, restaurants que cuinen amb producte local, visites a petits cellers, entrades a espais patrimonials i històrics del país, experiències de salut i benestar, fins a una subscripció a revistes i publicacions en català.

Pop-up Store al bell mig de Barcelona

Durant les festes de Nadal i Reis del 2018, Fent País ha instal·lat una botiga (pop-up) al Centre Comercial El Triangle (Pl. Catalunya, 1, BCN), amb l'objectiu d'acostar el consum d'oci i turisme responsable de Catalunya a nous públics de l'àrea metropolitana i portar la capsa regal catalana a les llars de Barcelona durant aquestes festes.