L'«Arbre dels Somnis» de CaixaBank donarà regals de Nadal a 85 infants del Bages

Sor Lucía Caram i Montserrat Benítez amb l'Arbre dels Somnis
Sor Lucía Caram i Montserrat Benítez amb l'Arbre dels Somnis | CaixaBank
Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:30h
CaixaBank ha posat en marxa l'Arbre dels Somnis, una iniciativa per a que més de 21.000 nens en risc d'exclusió social puguin rebre un regal durant les properes festes de Nadal. L'acció busca mobilitzar de forma massiva als ciutadans per a que juntament amb més de 300 entitats socials arreu de l'Estat, facin realitat una petita il·lusió de les persones més vulnerables de la nostra societat.

A la comarca del Bages participen a la iniciativa un total de quatre oficines: la Store Passeig Pere III, la Store Bonavista i la seu de la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank a Manresa, i l'oficina de Santpedor. Totes elles han penjat a l'Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 85 nens i nenes del programa CaixaProinfància, que s'adreça a infants de famílies en risc d'exclusió.

Boles amb nom i edat

Cada Arbre dels Somnis està fabricat en cartró reciclat, fa prop de dos metres d'alçada i té 20 boles. A cadascuna està escrit el nom i l'edat d'un nen. Tots aquests nens han escrit la seva pròpia carta als Reis, en la que demanen un obsequi, una joguina, roba… aquest serà el regal que es comprarà per a aquest nen. És a dir, cada petit rebrà el regal que ha demanat.

Els arbres estan instal·lats a moltes de les oficines de CaixaBank des del 10 de desembre, dia a partir del qual es pot anar a recollir la carta manuscrita. El regal s'haurà de deixar sota el mateix Arbre dels Somnis abans del dia 21 de desembre. L'import màxim serà de 40 euros.

L'Arbre dels Somnis ha rebut el suport de més de 1.000 oficines de CaixaBank distribuides arreu de l'Estat, el centre corporatiu de Barcelona, totes las seus de les direccions territorials i 10 filials del grup. Cap nen dels que han escrit les seves cartes es quedarà sense regal.

Darrere dels 21.000 nens hi ha 300 entitats socials d'arreu de l'Estat, entre les quals les que col·laboren amb el programa CaixaProinfancia de l'Obra Social "la Caixa", que atenen de forma directa a les famílies durant la resta de l'any. 
Arxivat a