L'humor de Pep Callau donarà el tret de sortida a la festa infantil nadalenca dels Trullols

Tindrà lloc aquest diumenge, i oferirà tallers, jocs tradicionals en família i un concurs de dibuix

La festa infantil dels Trullols comptarà amb un espectacle nadalenc a càrrec de Pep Callau i Els Pepsicolen
La festa infantil dels Trullols comptarà amb un espectacle nadalenc a càrrec de Pep Callau i Els Pepsicolen | Els Trullols Parc
Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:52h
Aquest diumenge, 16 de desembre, el polígon manresà dels Trullols s'engalanarà amb els millors ornaments nadalencs per donar la benvinguda a la cinquena edició de la seva Festa Infantil, que tindrà com a escenari principal el recinte exterior dels multicinemes Bages Centre.

Tot plegat començarà a les onze del matí amb la instal·lació d'un rocòdrom i inflables, i amb la posada en marxa d'un taller de pinta-cares i de diversos jocs tradicionals en família, a càrrec del CAE. Una hora més tard, a les dotze, la festa seguirà amb un convidat de luxe, el bagenc Pep Callau que, acompanyat de la seva tropa -els Pepsicolen-, oferirà el divertit espectacle Marremangu de Nadal, una proposta trepidant i sorprenent, basada en la improvisació i amb el públic com a protagonista.

A més, paral·lelament a aquestes propostes, durant tot el matí es repartirà xocolata desfeta als assistents. Pels que vulguin allargar la xerinola, els establiments associats de restauració i oci els oferiran promocions per quedar-se a dinar a la zona o per gaudir d'una tarda de cinema a preus reduïts.

Una nova edició del concurs de dibuix

Durant la jornada festiva també s'habilitarà un espai on la mainada podrà participar a la quarta edició del Concurs de dibuix Nadales, que cada any gaudeix d'una gran concurrència, i que enguany portarà per lema Dibuixa, diverteix-te i guanya.  Hi podran participar tots aquells nens i nenes que tinguin entre 7 i 12 anys i, tal com descobreix el títol del certamen, les il·lustracions que es presentin hauran d'estar relacionades amb el Nadal i podran incloure un text en forma de poema. La tècnica pictòrica serà lliure sempre que s'adapti al format de foli DIN A4.

El concurs es dividirà en tres categories (de 7 i 8 anys; de 9 i 10 anys, i d'11 i 12 anys), cadascuna de les quals tindrà tres guanyadors. Els primers classificat de cada categoria s'endurà, de premi, una bicicleta; els segons, una tauleta tàctil, i els tercers, uns altaveus portàtils.

El termini de presentació de dibuixos serà el 13 de gener, i es podran entregar al Carrefour, a Bureau Vallée, als multicinemes Bages Centre, al Farolillo, al Farolillo Exprés o al local de l'Associació d'Empresaris Els Trullols Parc (carrer Josep Comas Solà, 27). Al dors de cada dibuix hi ha de constar el nom i cognoms de l'autor, l'edat, el curs, l'escola on va, l'adreça on viu (i a quina població es troba), i el nom i telèfon del pare, mare o tutor/a. Les bases es poden descarregar prement aquest enllaç.