La bagenca Control Group adquireix Perfect Training, amb seu a Molins de Rei

Joep Obiols i Xavier Angulo se saluden després de l'acord
Joep Obiols i Xavier Angulo se saluden després de l'acord | Control
Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:19h
L'empresa bagenca Control Group, especialitzada en la distribució de programari de gestió i sistemes d'impressió i informàtics, ha anunciat l'adquisició de Perfect Training, partner de la divisió de Sage SP durant els últims 20 anys, amb seu a Molins de Rei (Baix Llobregat) i que disposa d'una àmplia experiència en la consultoria tecnològica de petites empreses.

Segons Xavier Angulo, gerent de Perfect Training, aquesta "és una oportunitat magnífica per impulsar el creixement conjunt de les dues companyies i poder ampliar l'oferta de productes i serveis que estaven oferint actualment als seus clients". A més, ha destacat que "gràcies a aquesta incorporació podrem disposar d'una major estructura que segur millorarà la satisfacció de la seva cartera actual de clients".

D'aquesta manera, Control Group, queda integrat per les companyies: Sistemes d'organització, ComputerDos, Informàtic Maresme, Cover ofimàtica, Bemar i Perfect Training que fan que aconsegueixi una àmplia cobertura de tot el territori català.

L'objectiu de la companyia per al pròxim curs és seguir amb la tendència de creixement obtinguda durant els últims anys i augmentar la seva presència en tota la península per mantenir-se com el partner de major facturació de Sage en l'àmbit nacional.

El seu conseller delegat, Josep Obiols, s'ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta nova incorporació al grup i ha assegurat que "l'experiència de Perfect Training en la petita empresa serà clau per poder oferir un millor servei i créixer en aquest segment de mercat".