El Manresa FS rebrà diumenge la visita del Lleida, en un partit amb trampa

Els manresans esperen vèncer les dues properes jornades per assegurar la plaça de la Copa del Rei

Redacció
07 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:47h
Desprès de la victòria del Manresa FS a Segorbe, arriba aquest diumenge a les 17.30h el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga contra el Futsal Lleida Caragol. Els manresans han tornat a recuperar la brillant tercera plaça a la classificació i ara tenen dos partits consecutius al Pujolet amb dos recents ascendits. Aquest dissabte davant el Lleida Lo Caragol i sis dies desprès davant Isur Ciutat de Terrassa, ambdós a la zona baixa de la taula.

Per tant, les perspectives són optimes però s'ha de tenir en compte que el conjunt lleidatà ha puntuat en llocs com Mataró o Natació Sabadell. A fora ha jugat sis partits i té tres derrotes (Salou, Barceloneta i Canet), dos empats, (Terrassa i Mataró), i una victòria a Sabadell davant Natació. En l'última jornada va sortir escaldat de Canet de Mar (13-1), quan els del maresme havien estat derrotats a Manresa àmpliament uns dies abans. Lleida es 12è a la taula, a quatre punts del que marca el descens, amb 14 punts, i 40 gols fets i 69 de rebuts.

Al Manresa FS hi haurà la baixa de Tanti, que serà suplerta pel juvenil Morral. La resta de la plantilla està en condicions. En aquesta jornada hi ha partits rellevants que afecten als manresans. L'Hospitalet, segon classificat, rep al líder CCR, mentre que Mataró visita la difícil plaça sabadellenca dels escolapis de la Pia.