Jaime Vizern s'acompanya de feixistes a Girona i coacciona el fotoperiodista Jordi Borràs

per Pere Fontanals , Girona, 6 de desembre de 2018 a les 21:30 |
Jaime Vizern mira a càmera durant la manifestació d'extrema dreta de Girona | Jordi Borràs
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El fotoperiodista del Món, Jordi Borràs, ha denunciat a Twitter que el bagenc Jaime Vizern, responsable de Democracia y Unidad Española (DUE), amb altres persones que participaven a la manifestació de l'extrema dreta espanyolista a Girona, l'han rodejat, increpat i coaccionat perquè deixés de fer fotografies a la via pública.

El veí de Sant Salvador de Guardiola, Jaime Vizern, havia baixat molt els darrers mesos la intensitat de les seves actuacions traient llaços grocs i estelades al Bages, des de l'estiu passat, arran de l'agressió espanyolista a un independentista a la porta de Lledoners en un grup que ell havia convocat la nit prèvia a l'arribada des de la comunitat de Madrid dels presos polítics.

  Aquest dijous, però, Vizern s'ha tornat a deixar veure a Girona, on s'espanyolisme més feixista s'ha manifestat per commemorar la diada de la Constitució espanyola. Una de les persones que acompanyaven l'espanyolista bagenc i que també ha rodejat Borràs, és l'home de les ulleres, que aquest dijous feia de servei d'ordre, però que en altres ocasions no té problemes en fer la salutació feixista, com es veu en les fotos de sota.
 

El de servei de l'ordre en una foto on se'l veu fent la salutació feixista. Foto: @Helendmyers

 

L'acompanyant de Vizern fent la salutació nazi aquest mateix dijous. Foto: @Bernat_Castro

 

Participació