Èxit de participació a la Festa de Santa Bàrbara de Súria

Súria ha celebrat aquest dimarts la Festa de Santa Bàrbara
Súria ha celebrat aquest dimarts la Festa de Santa Bàrbara | Comitè ICL
Redacció
05 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:40h
La Festa de Santa Bàrbara de Súria ha comptat amb la participació més alta dels darrers anys, fent ple en totes les activitats programades des del Comitè d'Empresa d'ICL.

Els trabucaires del Tro Gros de Súria i l'ofrena en el Monument del Miner van ser el punt de partida de la jornada de Santa Bàrbara d'enguany, amb el cant emocionat de la cançó de Santa Bàrbara, amb especial homenatge als treballadors absents.

Seguidament tot el personal en actiu i jubilat es va traslladar a fer un esmorzar de forquilla. Uns al vedat de caça de Serracanya per practicar tir al plat, i altres al Parc Macary i Viader de Súria, on van poder participar en tornejos de pàdel, futbol i videojocs, o a la caminada fins a Sant Salvador.

Arribat el migdia, va tenir lloc l'ofici religiós en honor a Santa Bàrbara, a l'església parroquial de Sant Cristòfol, amb representació de la corporació municipal i sindical.

El popular aperitiu del migdia i ball de Santa Bàrbara, ambdós en una nau al centre del poble, van comptar amb força ambient, amenitzat pels grups musicals Sal i Pebre” i Spin-Off respectivament.

La festa es va acomiadar amb sortejos de viatges, vals de compra de la UBIC, packs regals, paneres, sopars i d'altres regals.
Arxivat a