Mireia Riba, guanyadora de la primera semifinal del Concurs Cambrer de l'Any

| 05/12/2018 a les 11:49h
Especial: Economia i Empresa
Arxivat a: Societat, Joviat, hoteleria
Mireia Riba, durant el concurs
Mireia Riba, durant el concurs | Joviat
Mireia Riba, alumna de l'Escola d'Hoteleria Joviat i cap de rang del restaurant El Jardí de Can Marc de Begur (Girona), és la guanyadora de la 1a semifinal del Concurs Cambrer de l'Any, imposant-se als altres quatre aspirants a aconseguir una plaça per a la gran final.

Aquest campionat té l'objectiu de reconèixer la tasca del cambrer/a (maître, bàrman, sommelier, cap de rang, ajudant …), la seva professionalitat, formació i / o experiència, recuperant la importància d'una figura clau en el sector de la restauració.

La decisió que Mireia Riba ha d'anar a la gran final del IV Concurs Cambrer de l'Any va ser presa per un prestigiós jurat format per César Cánovas, president del jurat de Concurs Cambrer de l'Any i Brand Ambassador del Restaurant Monvinic; Pau Sacerdotte, Cap de Sala, Restaurant Marea Alta; Maria Casellas Restaurant Casamar; Arnau Barba, vermuteria El collonut i Empresa Reina Croquetes; José Manuel González, Mestre cerveser de Mahou-San Miguel; Ada Parellada, propietària del Restaurant Semproniana; Damià Seijas, ambaixador de cafè de Nespresso; Óscar Solana, Brand Ambassador de Royal Bliss i Ángela Marulanda, Guanyadora de la III edició del Concurs Cambrer de l'Any, Maître i Cap de Sala AM Marulanda, Serveis d'Hostaleria. També hi va haver un jurat tècnic, amb Antonio Chacón, CCT Múrcia i Mariano Castellanos, President d'Honor de AMYCE.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El Nadal arriba amb la Fira de Santa Llúcia
El Nadal arriba amb la Fira de Santa Llúcia | Àlex Gómez Ribera
Del divendres 14 al diumenge 16 de desembre
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 14