Els botiguers de Santpedor s'alien amb l'Ajuntament per dinamitzar el comerç del poble

Les accions conjuntes arrencaran amb la campanya de Nadal

Redacció
05 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:03h
L'Ajuntament de Santpedor i l'entitat Comerciants Units de Santpedor (CUSA) han signat un conveni de col·laboració per promoure el comerç del poble i dinamitzar les activitats i campanyes que es facin en aquest sentit per als propers dos anys. L'acord estableix que el consistori donarà suport a les iniciatives que s'impulsin des del col·lectiu de botiguers, les primeres de les quals arrencaran en el marc de la campanya de Nadal.

En destaquen, per exemple, la posada en marxa de Passaport del comerç; de l'activitat del Caga Tió del proper diumenge 23 de desembre; de la visita del patge reial els dies 26 de desembre i 2 de gener, i del concurs d'aparadors i interiorisme que tindrà lloc entre el 13 i el 23 de desembre. A banda, l'Ajuntament -seguint una petició de la CUSA- instal·larà llums nadalenques al tram del carrer Ample que encara no en tenia.

Per acabar, els dos ens col·laboraran conjuntament en l'organització dels mercats que es duran a terme el primer dissabte de cada mes. Precisament, fruit d'aquesta acció conjunta, aquest passat dissabte -1 de desembre- els botiguers ja van treure les seves parades al carrer durant tota el matí, en el marc dels mercats de proximitat i de la rampoina instal·lats a la plaça Gran i a la de l'Església, respectivament.
Arxivat a