Les famílies monoparentals encara poden sol·licitar un ajut per al pagament de l'IBI

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 28 de desembre

per Redacció , 4 de desembre de 2018 a les 15:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Totes les famílies monoparentals que vulguin obtenir un ajut per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) encara ho poden fer fins al 28 de desembre.  La finalitat d'aquesta subvenció és el suport a les famílies monoparentals  i, a més, equiparar la repercussió que té l'IBI en l'economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses. El termini per presentar la sol·licitud per obtenir aquest ajut va començar el 5 de novembre passat.

Podran sol·licitar l'ajut les famílies que tinguin la condició de família monoparental i constin com a propietàries, copropietàries o usufructuàries dels béns immobles corresponents al seu domicili habitual. També aquelles que visquin en règim de lloguer i puguin acreditar, mitjançant l'aportació del contracte, que assumeixen el cost de l'Impost sobre béns immobles. 


La quantia de l'ajuda anirà en funció de l'aplicació d'un barem segons els ingressos anuals de la família i l'ajut pot anar des del 10% al 90% de l'impost.

Presentació de sol·licituds


Les instàncies es presentaran al registre de l'Edifici Infants (Ctra. de Vic, 16). L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8.30 fins a 14 h.

La documentació per a fer la sol·licitud:

- Autorització a l'Ajuntament per tal que pugui fer la consulta dels seus ingressos a d'altres administracions (aquest document el facilita l'Ajuntament).
- Fotocòpia del títol vigent de família monoparental i original.

 

Participació