Les famílies monoparentals encara poden sol·licitar un ajut per al pagament de l'IBI

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 28 de desembre

| 04/12/2018 a les 15:19h
Especial: Més Manresa
Arxivat a: Economia i Empresa, famílies monoparentals, impostos, IBI
Totes les famílies monoparentals que vulguin obtenir un ajut per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) encara ho poden fer fins al 28 de desembre.  La finalitat d'aquesta subvenció és el suport a les famílies monoparentals  i, a més, equiparar la repercussió que té l'IBI en l'economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses. El termini per presentar la sol·licitud per obtenir aquest ajut va començar el 5 de novembre passat.

Podran sol·licitar l'ajut les famílies que tinguin la condició de família monoparental i constin com a propietàries, copropietàries o usufructuàries dels béns immobles corresponents al seu domicili habitual. També aquelles que visquin en règim de lloguer i puguin acreditar, mitjançant l'aportació del contracte, que assumeixen el cost de l'Impost sobre béns immobles. 


La quantia de l'ajuda anirà en funció de l'aplicació d'un barem segons els ingressos anuals de la família i l'ajut pot anar des del 10% al 90% de l'impost.

Presentació de sol·licituds

Les instàncies es presentaran al registre de l'Edifici Infants (Ctra. de Vic, 16). L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8.30 fins a 14 h.

La documentació per a fer la sol·licitud:

- Autorització a l'Ajuntament per tal que pugui fer la consulta dels seus ingressos a d'altres administracions (aquest document el facilita l'Ajuntament).
- Fotocòpia del títol vigent de família monoparental i original.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Torna la Festa de la Llum
Torna la Festa de la Llum | AjM
Del divendres 15 al diumenge 17 de febrer
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 17
L'agressor, a la dreta, en el moment que llança el braç contra el mòbil
L'agressor, a la dreta, en el moment que llança el braç contra el mòbil | Arxiu particular