Rafel Pérez i Oncologia d'Althaia, premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges

Un total de 51 metges i quatre equips assistencials han rebut aquest reconeixement que atorguen els companys de professió

Foto de grup dels reconeguts d'Althaia
Foto de grup dels reconeguts d'Althaia | Althaia
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:05h
Aquest dilluns al vespre, el Dr. Rafel Pérez i el Servei d'Oncologia de la Fundació Althaia han estat guardonats amb el Premi a l'Excel·lència Professional que anualment atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). L'acte ha tingut lloc a l'Auditori Axa de Barcelona. 

Especialitzat en Medicina Interna, el Dr. Rafel Pérez és actualment el màxim responsable de la Unitat de malalties Infeccioses de la Fundació Althaia, després d'una llarga trajectòria com a cap del Servei de Medicina Interna. El Dr. Pérez ha estat premiat en la categoria d'atenció hospitalària. 

Per altra banda, el Servei d'Oncologia de la Fundació Althaia ha estat guardonat dins de la categoria d'equips assistencials. Es tracta d'un premi que reconeix el lideratge i l'excel·lència dels metges que treballen en equip. 

Els Premis a l'Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d'exercici de màxima qualitat i per l'enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. A més, posen en valor trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència.

Conduït per la periodista Montse Jené, l'acte ha servit per reconèixer un total de 51 metges i quatre equips assistencials. Hi han participat el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós; la vicepresidenta, Elvira Bisbe, i el secretari, Gustavo Tolchinksy. Abans del lliurament dels premis, Oriol Mitjà, metge investigador en malalties infeccioses de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), ha pronunciat la conferència Lluitant contra les malalties tropicals desateses mitjançant la recerca: l'exemple del pian. Quim Monzó ha posat el punt i final a la celebració amb una intervenció durant la qual, amb gran sentit de l'humor, ha relacionat metges i escriptors.