La sala petita del Kursaal acollirà divendres «A.K.A», l'obra revelació de la temporada

L'obra va ser guardonada en quatre ocasions en els darrers Premis Butaca

Equip de l'«A.K.A» fent promoció als instituts
Equip de l'«A.K.A» fent promoció als instituts | MEES
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:15h
A.K.A (Also Known As) de Daniel J. Meyer arriba aquest proper divendres, 7 de desembre a la sala petita del Kursaal en dues funcions a les 18h i a les 21h. El muntatge, dirigit per Montse Rodríguez i interpretat per Albert Salazar, va ser una de les grans premiades amb 4 guardons en la darrera gala dels Premis Butaca de Teatre (Millor Actor Protagonista, Millor Direcció, Petit Format i Millor Text). 

Un adolescent, una història d'amor entre dos joves i la denúncia del racisme són temes que conflueixen en aquesta obra de teatre compromesa i punyent de Daniel J. Meyer, produïda per la Sala Flyhard. A A.K.A.- Also know as, coneixerem el Carles, un jove adoptat (que encarna l'actor Albert Salazar). Les coses li van bé, la vida li somriu, està enamorat... fins que tot es torça i la foscor entra a la seva vida. El Carles viurà un calvari que viurem també com a espectadors, com a còmplices, com a jutges. Els espectadors, en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

Després de la funció de les 6 de la tarda hi haurà un col·loqui postfunció amb Albert Salazar i la directora Montse Rodríguez per parlar de l'obra. 

Promoció d'A.K.A als instituts de Manresa

Aquest dimarts al matí l'equip d'A.K.A ha fet una visita als instituts Lluís de Peguera i Pius Font i Quer de Manresa per promocionar l'obra entre els alumnes de Batxillerat. Aquests han pogut establir un petit debat amb l'actor Albert Salazar, així com també amb el dramaturg Daniel J. Meyer i la directora Montse Rodríguez per parlar de l'obra. 

Les entrades per aquest espectacle tenen un preu de 15 euros (10 majors de 65 anys, i 6€ menors de 25 anys i amb Carnet Galliner,) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet.