Sant Fruitós instal·larà cartelleres turístiques a l'aeròdrom i a Mas de Sant Iscle

L'alcalde Joan Carles Batanés i Rosa Vilanova, del Mas de Sant Iscle
L'alcalde Joan Carles Batanés i Rosa Vilanova, del Mas de Sant Iscle | AjSFB
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:08h
Per tal de desenvolupar actuacions per promoure el turisme al municipi i havent valorat dos espais com l'Aeròdrom Barcelona – Bages i el Mas de Sant Iscle, punts d'atracció de turistes referents, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha arribat a un acord tant amb l'empresa Airpirineus S.L. com amb Mas Sant Iscle SAT per instal·lar-hi cartelleres. Les cartelleres tindran una estructura de fusta amb vidre a cara i cara de la mateixa. 

Segons l'acord, l'Ajuntament serà l'encarregat dels costos de la instal·lació i del manteniment mentre que les empreses corresponents, i titulars de les propietats on s'instal·laran, es comprometen a vetllar perquè estiguin en bones condicions, podent utilitzar una de les cares per publicar aquella informació d'interès pel visitant. 

Aquests acords s'emmarquen en les actuacions que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament per tal d'impulsar el desenvolupament turístic del territori. Segons aquestes dues cessions en comodat que s'han firmat, el contracte serà d'un any i es podrà prorrogar anualment.