Les líders del CN Catalunya golegen sense miraments el CN Minorisa (18-3)

Les manresanes es van veure molt superades a la piscina del CN Catalunya
Les manresanes es van veure molt superades a la piscina del CN Catalunya | Simón Noguera
Redacció
03 de desembre del 2018
Actualitzat a les 20:13h
La superioritat del líder de la competició, el CN Minorisa, afegida a les baixes que tenia el femení del CN Minorisa, va fer que el partit entre les dues esquadres fos clarament dominat per l'equip barceloní, que va golejar per 18-3.

Només el primer temps va ser competit, 3-1, després que les manresanes fossin capaces d'empatar, momentàniament, a un gol, anotat per Bisbal. Després, festival golejador de les gracienques que varen sacsejar a un rival que va lluitar sense defallir, però amb poc premi, més enllà d'anotar un gol en cadascun dels tres primers quarts. El del segon quart anotat per César, en superioritat, i el del tercer, en ple allau de gols de les jugadores del CN Catalunya.

Fitxa tècnica

Arbitratge a càrrec de A Hernández i G Mata. Van assenyalar sis expulsions a jugadores locals per onze i un penal a les visitants. El CN Catalunya va transformar quatre de les superioritats en gol, mentre que les manresanes només van aconseguir fer pujar al marcador una de les seves superioritats.

Parcials: 3-1, 5-1, 7-1, 3-0.

Alineacions i golejadores:

CN Catalunya: A Domínguez, C Nelly 3, A Carrasco 1, L Rion 1, M Sagrera 1, E Prat 1, N Vidondo 3, C Serrano 3, L Sánchez 5, J Figueroa i M Terra.

CN Minorisa: L Puiggròs, T Gómez, J Boixader 1, G Gerschovscky, A Toribio, I Peirón, N Gómez, A Bisbal 1 i A César 1.