Crida independentista a acampar 24 hores a Lledoners en solidaritat amb la vaga de fam de Sànchez i Turull

Aquest dissabte a les 7 de la tarda començaran fent una cassolada cada deu minuts fins a la salutació del Joan Bona Nit i després faran nit i diumenge al costat de la presó

Joan Bonanit donarà el tret de sortida a les 24 hores d'acompanyament a Lledoners
Joan Bonanit donarà el tret de sortida a les 24 hores d'acompanyament a Lledoners | Albert Alemany
01 de desembre del 2018
Actualitzat a les 21:52h
El moviment independentista pretén acompanyar les primeres 24 hores de vaga de fam que Jordi Sànchez i Jordi Turull han iniciat aquest dissabte al centre penitenciari els Lledoners a partir d'aquest dissabte a les 7 de la tarda, i fins a la salutació del Joan Bonanit de diumenge al vespre.

La intenció és fer una cassolada contínua aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda fins a que Joan doni la bona nit als presos i que a continuació doni inici l'acampada que s'allargarà fins al matí. Diumenge al migdia hi haurà com sempre la trobada a Lledoners, i la convocatòria s'allargarà fins al vespre de diumenge quan Joan Bonanit torni a fer la seva tradicional salutació.

Cal recordar que l'advocat i el metge de Jordi Sànchez i Jordi Turull han anunciat aquest dissabte que els dos presos polítics inicien una vaga de fam indefinida fins que el Tribunal Constitucional no es pronunciï sobre els vuit recursos que tenen presentats, alguns d'ells des de fa més d'un any.

En el seu escrit, els presos denuncien que el Tribunal Constitucional demora la resposta per bloquejar el recurs als tribunals internacionals.