Fauna Gibert amplia la seva superfície fins als 1.200 metres quadrats

Assegudes al sofà, tres generacions de Fauna Gibert
Assegudes al sofà, tres generacions de Fauna Gibert | Gibert
Redacció
01 de desembre del 2018
Actualitzat a les 22:50h
Aquest divendres s'ha inaugurat la nova Fauna Gibert a Manresa, amb la presència de la regidora Mercè Rosich, i amb una àmplia representació d'entitats empresarials i veïnals de la ciutat.

La Fauna Gibert enceta una nova etapa amb un espai de 1.200 metres quadrats dedicats a tot tipus d'animals de companyia. Aquest nou complex està format per una gran botiga i dos magatzems logístics que abastiran a moltes poblacions de la zona. Fauna Gibert, actualment gestionada per la Gemma Gibert i en Carles Buzón, son la tercera generació dedicada als animals domèstics.

L'origen de Fauna Gibert el trobem al carrer del Carme 25 sota el nom de Granja Planes. Amb el pas dels anys, va passar a dir-se Fauna Gibert, i va canviar d'ubicació per situar-se a l'actual carretera de Vic, número 254.

Aquest any, Fauna Gibert ha decidit fer una inversió per augmentar la superfície de venta d'animals i productes, magatzem i oficines. Aquesta botiga emblemàtica de Manresa es dedica a la venta de tots tipus d'animals, serveis de perruqueria canina i felina, assessorament nutricional, veterinaris amb quiròfan i, com a novetat, la primera galeria d'aquaris de Catalunya.

"És un moment que calia fer un pas més. Necessitaven més espai i estaven convençuts que podíem oferir més serveis i amb una qualitat excel·lent. Aquest és l'objectiu de la nostra renovació, que els nostres clients trobin allò que necessiten pels seus animals de companyia. Sense la gent que ens fa confiança no seríem on som". A més a més Gemma Gibert destaca que "volem ser un referent en el món dels aquaris, amb la nostra ampliació ens convertim en els únics a Catalunya a disposar d'una galeria d'aquaris".