Andreu Peralta s'estrenarà a la banqueta del Cd'E Manresa diumenge a Tàrrega

El Cd'E Manresa jugarà a Tàrrega diumenge
El Cd'E Manresa jugarà a Tàrrega diumenge | José Antonio Sánchez
Redacció
01 de desembre del 2018
Actualitzat el 02 de desembre a les 23:43h
El Cd'E Manresa estrenarà aquest diumenge a partir de 2/4 de 5 a Tàrrega entrenador a la seva banqueta després de la renúncia de Piti Belmonte. Andreu Peralta, que simultaniejarà la banqueta del primer equip amb la del juvenil confessa que ha trobat "un vestidor unit, il·lusionat i amb ganes de treballar"

Després d'un passat diumenge d'entrebancs, amb l'accident de circulació de Ruano i Brian - afortunadament amb ferides lleus- i posterior suspensió del Manresa-Vista Alegre, i la dimissió de Piti Belmonte com a entrenador, els resultats de la tretzena jornada van permetre als manresans no perdre roda al capdavant de la classificació.

El Cd'E Manresa visitarà Tàrrega continuant invicte lluny del Congost, amb 4 victòries i 2 empats. Els manresans encaren el partit amb les baixes de Ruano, Manel Sala i Romano.

El Tàrrega ve d'empatar a 1 del camp de la Montañesa, i després d'un molt mal inici de competició, el canvi ha estat radical. Està invicte les 6 últimes jornades, amb 4 victòries i 2 empats, sumant 14 de 18 punts possibles. 

Els de Edu Berrocal han deixat escapar del Municipal Joan Capdevila Méndez 7 punts, amb la derrota patida davant la Rapitenca (1-5) i els empats a 1 amb Balaguer i Gavà. Han guanyat a Lleida B (4-0), Viladecans (2-0) i Sant Ildefons (3-1). Ha sumat 11 de 18 punts possibles. Figura setè amb 18 punts acumulats gràcies a 5 victòries, 3 empats i 5 derrotes, amb 21 gols a favor i 20 en contra. 

Per a Peralta "és un equip amb molt de talent, amb jugadors importants a la seva plantilla. Ofensivament acostuma a tenir un atac vertical i profund. Després d'un inici de temporada complicat, han tingut una reacció espectacular, i estan en un gran moment. És un dels camps mes complicats de la categoria".