Nou intent doble d'atropellament de mossos per part d'un vehicle sorprès a Pineda

En un control posterior, al peatge de l'autopista, els agents li van llançar punxes a les rodes però no van aconseguir aturar-lo

30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:38h
Pineda de Bages
Pineda de Bages | GSV
Agents dels Mossos d'Esquadra van tornar a patir dimarts de la setmana passada, el 20 de novembre, un nou intent d'atropellament, en aquest cas doble, per part d'un vehicle a qui van intentar aturar a Pineda de Bages.

Els fets van passar el passat 20 de novembre, a les 7 de la tarda, quan un dispositiu dels Mossos d'Esquadra de prevenció de robatoris a la zona de Sant Fruitós de Bages va veure un vehicle sospitós a la urbanització de Pineda de Bages, i quan s'hi van acostar per aturar-lo, el conductor va accelarar i va fugir a gran velocitat. En l'acció els agents van haver d'apartar-se per no ser atropellats.

En la fugida, el vehicle sospitós va entrar a l'autopista C-16 i malgrat que a l'altura de Manresa una patrulla el va intentar aturar, tampoc no ho va aconseguir. Mentrestant els Mossos van situar diversos controls, un dels quals a l'altura del peatge de Sant Vicenç de Castellet, al que va acabar acostant-se el vehicle.

Després que els agents li fessin llums perquè reduís la marxa, i després de comprovar que no aminorava, van llançar-li una tira de punxes sota les rodes, però el vehicle va sobrepassar el control, el peatge i va continuar amb les rodes reventades sentit Barcelona. En aquesta ocasió, els agents també es van haver d'apartar per no ser atropellats.

Al cap d'una estona, els propis agents van trobar el vehicle sense rodes uns quilòmetres més enllà, abandonat i sense ningú a dins. Tampoc per la vora els mossos no van poder trobar cap dels seus ocupants que van fugit a peu.

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta per identificar-ne els ocupants. Aquests fets van passar només quatre dies després d'un altre intent d'atropellament els mossos que es va produir a Pineda i que va fer que els agents disparessin a l'aire.