Sallent ha finalitzat les obres de clavegueram del Torrent de l'Oller

Nou clavegueral al Torrent de l'Oller
Nou clavegueral al Torrent de l'Oller | AjSllt
Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:45h
Sallent ha finalitzat les obres de clavegueram del Torrent de l'Oller, que projectava la construcció d'un nou clavegueram d'aigües residuals al marge esquerre del torrent, així com la neteja i l'adequació de la zona.

La nova canalització ja connecta amb el clavegueram de la carretera assolint l'objectiu proposat de conduir les aigües residuals fins a la xarxa municipal de clavegueram.

S'han eliminat els abocaments d'aigües residuals dels edificis del carrer del Pont (números 10-12-14-16-18-20-22-24), del carrer Sèquia (números 31 i 33) i del carrer Carretera (números 26-28-30-32-34-36-38-40-42). Totes aquestes aigües ja es condueixen al sistema de clavegueram general.

Les actuacions que s'han fet han estat de neteja de la brossa acumulada a la llera del Torrent, i la prolongació de la canalització de les aigües residuals fins a la proximitat del punt d'abocament de les clavegueres.

La proposta executada permet reduir a la meitat la necessitat de bombament de l'aigua en episodis de pluja, mantenint així la suficiència de bombament d'aigües residuals. El projecte també ha reduït les aportacions d'aigües de pluja al mateix sistema de bombament mitjançant la reforma i adequació del sobreeixidor situat sota el carrer Carretera.