Miriam Santamaria, nova presidenta de PIMEC Joves Catalunya Central

Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:19h
Miriam Santamaria
Miriam Santamaria | Arxiu particular
Miriam Santamaria és la nova presidenta de PIMEC Joves Catalunya Central, després que el Comitè Executiu de l'entitat hagi aprovat el seu nomenament. Santamaria relleva en el càrrec a Sergi Macià, que ha presidit l'entitat els darrers tres anys.
 
La nova presidenta, que va entrar a l'entitat l'any 2015, té el repte de fer que PIMEC Joves Catalunya Central segueixi sent un referent com a punt de trobada de joves empresaris i amb una clara vocació social i col·laborativa. "Donarem suport a tots els emprenedors que inicien els seus projectes i a tots aquells joves que volen fer créixer el seu negoci", ha explicat Santamaria, que també s'ha marcat l'objectiu "d'escoltar i canalitzar les necessitats dels empresaris joves de les comarques de la Catalunya Central".
 
Miriam Santamaria i Brichs és geògrafa, meteoròloga i periodista. Actualment treballa com a autònoma en l'assessorament de comunicació corporativa i relacions institucionals per a empreses. Ha treballat en mitjans de comunicació, va ser la primera dona a la història d'Espanya a dirigir el departament de meteorologia d'una televisió estatal i el 2010 va rebre l'Antena d'Or a millor comunicadora de l'any a Espanya. Aquest 2018, va rebre el del millor comunicadora de l'any per part del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya. Ja fa uns anys que tota l'experiència en mitjans de comunicació l'ha portat a ajudar a persones i empreses a través de la comunicació corporativa.