Súria estrena el seu primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Punt de recàrrega de vehicles elèctrics, instal·lat al carrer Ignasi Abadal
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics, instal·lat al carrer Ignasi Abadal | AjSú
Redacció
29 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:10h
L'Ajuntament de Súria ha instal·lat el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi, que ja es troba operatiu al carrer Ignasi Abadal, al davant del Pavelló Municipal d'Esports. Aquest nou servei forma part de les iniciatives promogudes des del Consell Municipal de Medi Ambient per tal d'avançar cap a la transició energètica i promoure la mobilitat sostenible.

La capacitat de la instal·lació permet completar la càrrega d'un vehicle en un termini màxim aproximat de dues a quatre hores, en funció de les característiques tècniques del model. El servei permet la càrrega simultània i completa de dos vehicles elèctrics. 

Inicialment, la recàrrega serà gratuïta i es podrà activar amb qualsevol targeta habilitada per la recàrrega de vehicles elèctrics que s'utilitzi en altres municipis. Tot i així, els usuaris que ho necessitin podran recollir una targeta a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d'atenció al públic. 

Aquest primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics ha estat adquirit a través de l'acord marc de mobilitat sostenible de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), amb el suport de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.
Arxivat a