Odd Beatles band & Llibert Fortuny versionarà The Beatles en clau de jazz diumenge

Odd Beatles band & Llibert Fortuny tocaran diumenge al Kursaal
Odd Beatles band & Llibert Fortuny tocaran diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
29 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:40h
El proper diumenge 2 de desembre a les 18h la sala gran del Teatre Kursaal acollirà, amb totes les entrades venudes, el concert del grup Odd Beatles band & Llibert Fortuny.

Serà un concert que inclourà una quinzena de temes del grup de Liverpol The Beatles versionats en format jazz. Es podran escoltar èxits de la banda com Get Back, Sgt. Pepper's lonely hearts club band, Let it be, Michelle o Hey Jude. Els arranjaments musicals són a càrrec del pianista i compositor David Martell, que ha fet l'adaptació dels temes amb una visió més jazzística on hi predominen una varietat de ritmes i textures i altes dosis d'improvisació.

Odd Beatles band està format per Elisabet Soler a la veu, el grup Odd trio (David Martell – piano, Pere Barrera – baix i Xevi Camp – bateria) i un trio de vent que completen la banda (Joan Fons – trompeta, David Ges – saxo tenor i Joan Ramón Quirante – trombó). 

Per aquest concert hi haurà dues col·laboracions especials; per una banda un cor de més de 100 persones, dirigit pel Marc Reguant, amb alumnes de tres escoles de música de la comarca: l'Esclat de Manresa, l'escola de música municipal d'Artés i l l'escola de música municipal de Sant Vicenç, que han estat treballant des de l'inici del curs escolar 7 cançons i coreografies. I per l'altra hi haurà com artista convidat el reconegut saxofonista Llibert Fortuny que posarà tota la seva energia, creativitat i improvisació en 8 temes del concert.