Creua un parc infantil amb el cotxe a gran velocitat fugint dels Mossos

Roderes dels vehicles sobre el parc de davant de Santa Clara
Roderes dels vehicles sobre el parc de davant de Santa Clara | XG
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:07h
Les Escodines i Santa Clara van viure dimarts al vespre una persecució policial que va incloure circulació en sentit contrari a gran velocitat i fins i tot, en la seva fugida, el cotxe va enfilar-se a un parc infantil en el qual en aquells moments no hi havia ningú.

Tot va passar sobre les 8 del vespre quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra va aturar un vehicle ocupat per tres persones que havia fet un gir prohibit a la carretera de Vic de Manresa. Els agents van identificar les ues persones acompanyants, però no va poder fer el mateix amb el conductor el cotxe, que no portava la documentació a sobre.

Els mossos el van instar a que els seguís amb el cotxe fins a la comissaria per identificar-lo, i en un moment donar l'home va accelerar i va fugir del seguiment de la patrulla. En la seva fugida el conductor va creuar per sobre del parc infantil de davant el convent de Santa Clara i va continuar a gran velocitat pel carrer Sant Bartomeu en sentit contrari fins que a les Escodines es va trobar encallat per un cotxe que circulava correctament.

En aquell moment, l'home va sortir del cotxe i va continuar la fugida a peu, fent escàpol els agents. Els Mossos d'Esquadra no van aconseguir localitzar l'individu i continua la investigació per identificar-lo.