El PSC celebrarà dissabte els seus 40 anys d'implantació al Pont de Vilomara

Tindrà lloc al Centre Cívic Evaristo de la Torre a partir de les 6 de la tarda

Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:34h
L'agrupació del PSC del Pont de Vilomara i Rocafort organitza aquest dissabte, dia 1 de desembre, a les 6 de la tarda al Centre Cívic Evaristo de la Torre un acte amb el títol 40 anys avançant. Passat, present i futur del socialisme vilomarenc, que servirà per repassar els 40 anys del PSC a la població i reivindicar la feina feta fins el moment al municipi.

Primerament es farà un homenatge a les tres persones de l'agrupació local que porten 40 anys ininterromputs de militància al partit: Santiago Moreno, Emilio Luna i Nadal Chavarria. Seguidament es durà a terme una tertúlia per recordar les figures dels alcaldes Cecilio Rodríguez Carmona, que va ser el primer alcalde democràtic al poble, ocupant el càrrec des del 1979 fins el 1983, i Evaristo de la Torre, que va ser alcalde de la població des del 1983 fins el novembre del 2007. En aquesta tertúlia participaran persones molt properes a ells, tant en l'àmbit polític com en el personal: Antoni Fogué, expresident de la Diputació de Barcelona i amic personal d'Evaristo, José Luis Irujo, Nadal Chavarria i Isidre Brunet, tots ells amics i membres dels equips de treball dels alcaldes.

Per cloure l'acte es farà la presentació del candidat del PSC de cara a les properes eleccions municipals, Enric Campàs. La seva presentació anirà a càrrec de l'actual alcalde del municipi, Cecilio Rodríguez, i l'acte acabarà amb la intervenció del propi candidat, Enric Campàs.