Un escape room multigeneracional donarà el tret de sortida, dissabte, a la Festa Major de Maians

Durant tot el cap de setmana es duran a terme activitats lúdiques, com un bingo solidari per La Marató o una tarda de teatre a càrrec dels actors de l'ACR de Fals

Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:52h
Com cada any quan l'hivern ja és a punt de treure el cap, el poble de Maians celebra la que es podria batejar com la seva Festa Major d'Hivern, en la qual s'honora el seu patró, Sant Andreu. Enguany la festivitat cau en divendres, i és per això que els veïns d'aquesta parròquia rural de Castellfollit del Boix han decidit allargar les propostes lúdiques tot el cap de setmana.

Tot plegat començarà dissabte, 1 de desembre, amb un escape room multigeneracional (obert a persones d'entre 3 i 99 anys), que tindrà lloc a dos quarts de cinc de la tarda al centre recreatiu del poble. Un cop acabat, a les set de la tarda, s'oferirà berenar per a tots els participants.

Un parell d'hores més tard tindrà lloc el tradicional sopar de Festa Major, que constarà d'un menú de xurrasco a la brasa amb patates, pa amb tomàquet, amanida, postres i beguda. El preu de l'àpat és de 10 euros per a adults i de 5 euros per a infants, i hi ha la possibilitat de demanar, amb antelació, menú vegetarià. Des de l'organització es demana inscripció prèvia trucant al 93 835 60 61 o al 699 085 148.

Un cop amb l'àpat al pap, i com ja és habitual, a les onze del vespre es durà a terme un bingo solidari els beneficis del qual es destinaran a l'edició d'enguany de La Marató de TV3, que destinarà els diners recollits a investigar sobre el càncer.

El darrer dia de festeig, diumenge 2 de desembre, arrencarà, a dos quarts d'una del migdia, amb un concert de lac coral Flor de Boix. La mateixa formació tornarà a delectar el públic amb les seves cançons en el marc de la missa tradicional de Festa Major, que començarà a la una del migdia. 

Finalment, la proposta que tancarà el programa d'enguany serà la representació teatral Dues dones que ballen, a càrrec del grup de teatre de l'ACR de Fals. La funció, que començarà a les sis de la tarda, explica la relació, gairebé accidental, de dues dones d'edats diferents -entre la maduresa i la vellesa- que evolucionarà i clourà de manera sorprenent.

Les entrades per a l'espectacle, recomanat per a persones a partir de 10 anys, tenen un preu de 5 euros i es podran adquirir una estona abans de la funció, al mateix casal recreatiu.