Una dotzena de propostes lúdiques contra el càncer ompliran Calders de solidaritat

La jornada solidària tindrà lloc el diumenge 16 de desembre, coincidint amb La Marató de TV3
La jornada solidària tindrà lloc el diumenge 16 de desembre, coincidint amb La Marató de TV3 | Calders
Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:24h
L'Agrupament Escolta Caldàrius i l'AMPA de l'escola Anton Busquets i Punset de Calders han organitzat, per al diumenge 16 de desembre, una jornada lúdica contra el càncer per recollir fons per La Marató de TV3. Amb el suport de diverses empreses i entitats del municipi, s'han aconseguit programar un total de dotze propostes entretingudes per a tots els públics.

Tot plegat engegarà a les deu del matí al Centre Cívic, amb l'espectacle de titelles La faula de la cigala i la formiga, a càrrec de Rocamora Teatre. Paral·lelament, i a la mateixa ubicació, s'oferiran, durant una hora i mitja, tallers infantils de ceràmica, il·lustració i costura, que acabaran amb un esmorzar de germanor gentilesa dels organitzadors.

A tres quarts de dotze, la companyia Rocamora Teatre tornarà a l'atac amb un espectacle d'objectes, l'ingredient principal del qual seran les pastilles efervescents Alka-Seltzer, que combaten l'acidesa i la cremor d'estómac. Immediatament després, Irina Alejos oferirà una masterclass de zumba.

Abans de la botifarrada popular que se celebrarà al Casal per dinar (a un preu de 5 euros), el bar Mirador serà l'escenari d'un vermut musical a càrrec de la jove cantautora Cèlia Vila.

Finalment, la tarda s'inaugurarà amb un partit de futbol amistós entre el Calders i la Monistrolenca al camp de Les Escomes (a les 15:30), i clourà, a dos quarts de sis de la tarda, al mateix recinte, amb el recompte dels diners recaptats al llarg de la jornada, que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany se centra en investigar el càncer.