Sant Joan enceta el període de votació del Pressupost Participatiu 2018

El termini acabarà el divendres 7 de desembre

Redacció
27 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:10h
La convocatòria de Pressupostos Participatius impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana encara ja la seva recta final. Tant és així que, des d'aquest dimarts, 27 de novembre, fins al divendres 7 de desembre, els veïns i veïnes dels sectors passeig del Riu, entorn Gallifa, carrer Major, carrer Sant Mateu i avinguda Montserrat, ja en poden votar les propostes finalistes.
 
Durant el període de recollida de propostes la ciutadania va presentar trenta-quatre projectes, deu dels quals han passat el filtre i seran sotmesos a votació popular. La resta de propostes han estat desestimades "per no complir amb algun dels requisits bàsics del procés", manifesten des de l'Ajuntament, tot afegint que "algunes propostes que tenien un objectiu molt similar han estat unificades".
 
El consistori es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades fins a esgotar la partida de 90.000€ que se sotmet a votació; l'objectiu amb què treballa l'Ajuntament és poder començar ja els projectes guanyadors per completar-los al llarg de 2019.
 
Qui pot votar?
 
Totes les persones que en data 31 d'octubre de 2018 tenien 16 anys o més i estan empadronades a la secció 3 i 5 de Sant Joan de Vilatorrada, que es correspon als sectors passeig del Riu, entorn Gallifa, carrer Major, carrer Sant Mateu i avinguda Montserrat. Cada veí o veïna podrà votar un màxim de cinc propostes entre les deu finalistes.
 
On es vota?
 
Es pot votar a través d'internet, a través d'aquest enllaç o mitjançant les urnes habilitades a la Biblioteca Cal Gallifa en els seus horaris habituals (de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30, i dijous i dissabtes de 10 a 13). Els dies 28 i 29 de novembre i 4 i 5 de desembre un agent municipal recollirà les votacions a peu de carrer.