L'Escola Agrària oferirà divendres una jornada d'aproximació a la banca ètica

Durarà tot el matí i hi participaran representants de diferents entitats financeres sostenibles

Redacció
27 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:47h
L'Escola Agrària de Manresa ha organitzat, per aquest divendres, 30 de novembre, una matinal gratuïta per explicar què és la banca ètica i com pot ajudar a finançar projectes agroecològics. Per a fer-ho, l'activitat comptarà amb ponències dels representants de diverses entitats financeres de Catalunya, que explicaran quins requisits cal complir per accedir al finançament i com és el procediment per accedir-hi.
 
Tot plegat començarà a tres quarts de deu del matí, amb la xerrada Finançament agroecològic, per què i conceptes bàsics, a càrrec de Marina Vilaseca, membre de la cooperativa l'Arada. Seguidament, Fernando Acosta, responsable d'educació de FETS (associació que agrupa entitats catalanes del Tercer Sector i l'Economia Social i Solidària per a promoure el finançament ètic i solidari al país), oferirà la conferència Què és la banca ètica?
 
Després d'una pausa de mitja hora la jornada es reprendrà amb una taula rodona on s'exposaran els requisits i els passos que cal seguir per sol·licitar finançament. Estarà protagonitzada per Martina Marcet, de Coop57; Gemma Balasch, de Triodos Bank, i d'un representant de Fiare Banca Ètica. És previst que la formació acabi a tres quarts de dues del migdia.
 
Les inscripcions a la jornada, malgrat ser gratuïta, s'han de formalitzar amb antelació, perquè les places són limitades. Per a fer-ho es pot enviar un correu a ccagraria.manresa@gencat.cat; trucar al 93 874 90 60, o omplir aquest formulari.