Miquel Romero Agredano dirigirà el PDECat de Collsuspina

Miquel Romero Agredano
Miquel Romero Agredano | PDECat
Redacció
26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:20h
El passat 13 de novembre va tenir lloc la primera assemblea del PDECat de Collsuspina, al Moianès. Com en les altres assemblees de constitució d'equips locals que s'han anat fent arreu del país des de la creació del Partit Demòcrata, els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi. L'obertura i presentació de l'acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Maria Tarter. 

Miquel Romero, candidat a presidir la nova direcció executiva local, va ser l'encarregat d'explicar els objectius del nou equip local i de presentar tots els membres de la candidatura. Els altres membres de la llista que l'acompanyen són: Laia Ollé Sampe, Jordi Puigdomènech Torras, Josep M. Girvent Pujadas i Jaume Tarter Creus. 

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que hi van donar suport amb el 100% dels vots a favor. El nou President va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar pel partit, pel municipi, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat.