El Tió Caneló tornarà amb el Casal de Nadal per a tots els infants de Sant Fruitós

Enguany hi haurà un dia més de casal i servei d'acollida tant al matí com al migdia

per Redacció, 26 de novembre de 2018 a les 10:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l'arribada de les festes nadalenques, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa un any més el Casal de Nadal, per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària, amb un dia més de casal i servei d'acollida tant al matí com al migdia. 

Sota el títol de El misteri de l'estrella d'Orient, una aventura del Tió Caneló, els infants del municipi podran gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal. Enguany el casal suma un dia en el seu particular calendari i es durà a terme els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3, 4 i 7 de gener a les instal·lacions del Nexe – Espai de Cultura. 


L'horari d'aquest any canvia per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, i serà de les 9.00h a les 13.00h, incloent dos franges d'horari d'acollida, la ja habitual de primera hora del matí (de les 8.00h a les 9.00h) i un nou servei d'acollida al migdia (de 13.00h a 14.00h) que requeria un mínim de 4 inscrits a aquest servei. 

Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana (10% de descompte) i per a famílies nombroses, monoparentals o infants inscrits al Servei Educatiu de Lleure (15% de de descompte). Per gaudir del descompte de família nombrosa i monoparental caldrà justificar-ho amb el carnet corresponent. 

Les inscripcions es poden realitzar a l'Àrea de Cultura (matins de 9 a 14h) i al NexeJove (tardes de dilluns a dijous de 16 a 20h), i es poden fer fins el dia 11 de desembre. El mateix dimarts dia 11 de desembre, a les 20:30 h es realitzarà una reunió informativa per a les famílies dels nens i nenes inscrits al casal. 

El full de matrícula, ja està disponible al web del NexeJove i a la de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.


Tots els infants inscrits al casal en l'opció A i C, també participaran en la festa de l'Home dels Nassos que tindrà lloc el dilluns 31 de desembre, acompanyats pels monitors i monitores del casal.

El Casal de Nadal està organitzat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.

 

Participació