El restaurant Vinaròs, de Súria, rep l'acreditació Amed

Carme Besa, Andrés Hidalgo, Eva Torres i Ester Ibáñez durant el lliurament de l'acreditació
Carme Besa, Andrés Hidalgo, Eva Torres i Ester Ibáñez durant el lliurament de l'acreditació | Arxiu particular
Redacció
26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:04h
El restaurant Vinaròs és el primer establiment acreditat a Súria per promocionar l'alimentació mediterrània entre els seus comensals. 

El restaurant Vinaròs és un restaurant situat al centre de Súria que, en l'oferta d'àpats diaris, garanteix als clients que en el menú poden escollir una varietat de productes que formen part de l'alimentació mediterrània i que han estat cuinats saludablement. 

El restaurant Vinaròs és el primer establiment de Súria que aconsegueix l'acreditació Amed, i s'han sumat als ja 665 establiments que hi ha a Catalunya i que disposen d'aquesta acreditació. 

Andrés Hidalgo i Eva Torres, propietari i cuinera, respectivament, de l'establiment, van rebre divendres passat, l'acreditació́ Amed de mans d'Ester Ibáñez Vallbona, cap del Servei de Salut Pública dels sectors Anoia i Solsonès-Bages Berguedà de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. A l'acte de lliurament hi ha assistit la regidora de Sanitat, Carme Besa, com a representant de l'Ajuntament de Súria. L'Ajuntament ha ajudat a impulsar que els establiments de restauració del municipi, puguin aconseguir l'acreditació Amed. 
Arxivat a