El CN Minorisa fa un salt a la classificació guanyant a Banyoles (5-8)

Els jugadors manresans a la piscina de Banyoles
Els jugadors manresans a la piscina de Banyoles | CNM
25 de novembre del 2018
Actualitzat a les 22:36h
El CN Minorisa de Calvo ha assolit un triomf molt important, gairebé necessari, a la pileta del CN Banyoles. Els punts signifiquen un salt important en la classificació y allunyar-se dels llocs de perill.

El partit va viure un primer quart igualat, de tanteig, que va finalitzar amb un empat a un gol, curiosament els gols anotats amb una diferencia de només 16 segons. El manresà, que significava l'empat obra de Ruiz.

El segon període va ser per als bagencs, que signaren un parcial favorable de 0-2, ambdós anotacions de Ruiz, fins aquell moment l'únic anotador del CN Minorisa.

Amb el partit ben encarat, els del Bages van saber imposar el seu joc sense caure en el nerviosisme que podia provocar l'arbitratge inconnexe de Boladeras. Muñoz, des de la boia, feia l'1-4 i des d'aquest moment s'aconseguia resposta amb gol als intents d'aproximar-se per part des de l'estany. Lenard, era qui signava el cinquè gol minorista.

S'arribava al darrer període de joc amb avantatge de dos gols per als manresans. De penal posaven el 4-5 els gironins, però Mayol i Lenard tornaven les coses al seu lloc, aconseguint el màxim avantatge en el marcador, 4-7, avantatge que el mateix Mayol posava en quatre gols 4-8, a només 1'19" per al final, fent que el cinquè gol dels amfitrions quedés en anècdota.

Va ser clau en la victòria l'encert en la jugada de superioritat, amb un tres de tres, un cent per cent, bàsic per donar confiança, així com una gran defensa y un atac que podia haver estat més encertat, però que amb la incorporació d'un boia específic, com Muñoz, va donar seguritat en el joc estàtic.

Arbitratge a càrrec de Rodríguez i Boladeras. Van assenyala tres exclusions a jugadors locals per set i un penal als visitants.

Parcials: 1-1, 0-2, 2-2, 2-3.

Alineacions i golejadors:

CN Banyoles: P Prieto, D Montero, C Costa 2, G Cabello, P Ayats, M Alsina 1, J Baños, M Carrillo 2, X Vini, A Serra, A Rigat.

CN Minorisa: I Prieto, L Mayol 2, E Casasayas, R Ruiz 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrin, I Ruiz,K Muñoz 1, N Lenard 2, M Puerta i L Villaró.