El Tren de la Infància d'Invulnerables omple les vies d'alegria

La proposta de Sor Lucía, l'Obra Social "la Caixa" i FGC acosta una vintena de personatges famosos a infants de famílies necessitades

Arribada del Tren de la Infància a l'estació de Plaça Espanya
Arribada del Tren de la Infància a l'estació de Plaça Espanya | FGC
Redacció
24 de novembre del 2018
Actualitzat el 25 de novembre a les 11:37h
Un nen es llança als braços de l'actor Joan Pera. Després un altre. Un altre riu amb en Peyu i el de més enllà escolta el missatge enllaunat del Leo Messi. Aquest dissabte, coincidint amb el Dia dels Drets dels Infants, molts nens i nenes amb necessitats familiars s'han fet seu el Tren de la Infància entre Manresa i la Plaça Espanya parant a diversos municipis del recorregut e la línia dels FGC.


I a cada estació entrava algú nou. I a cada parada, una nova sorpresa. I arreu, Sor Lucía Caram que, amb l'Obra Social "la Caixa", havia impulsat una iniciativa que es repetirà, de ben segur, en altres línies dels Catalans. Avui ha estat Manresa. Un altre dia el tren tindrà un altre origen.

Durant el viatge, i a l'arribada, Themoff produccions ha enregistrat un videoclip amb la cançó Viu-la de Filipo Landini, amb una coreografia de joves manresans dirigits per Ariadna Guitart. 
  Entre els viatgers del #Trendelainfancia que han acompanyat aquest viatge, hi ha hagut, entre d'altres, Joan Pere, Quim Masferrer, Xantal Llavina, el Peyu, Ricard Ustrell, Mariola Dinarés, Carme Barceló, Toni Marín, Ruth Jimenez, Anna Bertràn, Justo Molinero, Carles Gilibert, Araceli Segarra, les germanes Jaqui i Janet Capdevila, Sergi Grimau o Pere Mas.

També han volgut donar suport enregistrant vídeos el Padre Angel, el Mag Lari i la seva companya de màgia, el mag Paco González, Ander Mirambel, Victor Küppers, Núria Picas, Nandu Jubany, Xavier Graset, i Leo Messi.