Un total de 40 nens i nenes participaran dissabte al càsting de «Fem Òpera!»

El Servei Educatiu del Kursaal torna amb el projecte «Fem Òpera»
El Servei Educatiu del Kursaal torna amb el projecte «Fem Òpera» | MEES
Redacció
23 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:19h
El Servei Educatiu del Kursaal organitzarà aquest dissabte, 24 de novembre, un càsting per escollir els nens i nenes protagonistes de l'adaptació de l'òpera infantil Brundibar de Hans Krása, que es posarà en escena l'abril vinent a la sala gran del Kursaal, amb un cor format per alumnes de secundària de la Catalunya central que participen en la vuitena edició del projecte Fem Òpera, impulsat pel Servei Educatiu del Kursaal. 

Un total de 40 nens i nenes participaran dissabte al càsting, que servirà per escollir cinc personatges. Els infants que s'hi presenten tenen entre 7 i 15 anys i hauran de cantar una de les peces de l'obra, que prèviament han estudiat, davant del director musical de l'espectacle, Lluís Arguijo, i la directora escènica, Ada Andrés.

Aquesta és la tercera vegada que es representa Brundibar, que es podrà veure a la sala gran del Kursaal el 9, 10, 11, 12 i 13 d'abril. En les edicions anteriors s'han anat representant de manera intercalada, El petit escura-xemeneies de Benjamin Britten i L'orquestra dels animals d'Andrea Basevi.