Un veí de Manresa proposa viatjar per Catalunya amb la màgia i el misteri per bandera

per Redacció, Manresa | 23 de novembre de 2018 a les 11:13 |
Un dels capítols del llibre està dedicat a la Sèquia | DdeB
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'editorial Cossetània ha tret a la llum, fa poques setmanes, 100 escapades misterioses per Catalunya, un llibre signat pel barceloní resident a Manresa Jordi Desvilar que proposa descobrir el país des d'un altre punt de vista. En aquest sentit, l'autor, que defensa que no cal viatjar a l'altra punta de món per contemplar i conèixer llocs extraordinaris o amb històries estimulants, suggereix recórrer Catalunya des d'una mirada diferent, centrada en les llegendes que s'hi amaguen; la màgia que l'envolta, i el misteri que s'hi respira.

El volum, que dedica diversos capítols a cada comarca, incorpora, en el cas del Bages, els titulats La muntanya sagrada; Les coves de Gaudí; El llegat de l'home del sac; La Sèquia i la misteriosa llum; Campanades a mitjanit; Meravella única a Europa, i Les bruixes del Lluçanès. Pel que fa al Moianès, els apartats que hi dedica porten per nom El castell de la Popa i Sorpreses prehistòriques. A banda d'aquestes dues, Desvilar explora els encants i misteris de trenta-una comarques més, com els que s'amaguen darrere d'un castell al Montsec; el d'un monestir maleït d'Osona; el d'un poble deshabitat i paranormal de Tarragona, o el d'una colònia de nans que van desaparèixer misteriosament al Prepirineu.


El llibre, que té un preu de 14,30 euros, ja és a la venda i es pot trobar a la majoria de llibreries del país.

 

Participació