Montserrat programa un recés espiritual per a joves «que vulguin viure el Nadal amb més sentit»

Tindrà lloc el dissabte 22 de desembre, de deu del matí a sis de la tarda

Redacció
23 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:07h
El dissabte 22 de desembre, de deu del matí a sis de la tarda, tindrà lloc, al Monestir de Montserrat, la proposta Déu als marges, un recés espiritual adreçat a joves d'entre 20 i 35 anys "en esperit de recerca i que valorin la dimensió espiritual en les seves vides", assenyalen des de l'hostatgeria del monestir, l'encarregada d'organitzar la jornada. Amb la voluntat d'ajudar aquests nois i noies a "aprofundir en la seva fe i a preparar-se per viure les festes de Nadal amb més sentit", el recés -dirigit pel Pare Antoni Pou- contindrà conferències diverses i se celebrarà a la mateixa hostatgeria.
 
Tot plegat començarà a les deu del matí, amb una activitat de benvinguda. Seguidament, els participants podran optar per assistir a la missa conventual o bé començar una reflexió personal a partir d'uns textos espirituals. A les dotze del migdia començarà la primera conferència, que anirà a càrrec de l'analista internacional i membre de Cristianisme i Justícia, Oscar Mateos, i convidarà a reflexionar i a meditar sobre la implicació de la pròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món.
 
A la tarda, en acabar de dinar, els alumnes tindran la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència de Mateos. Per finalitzar la jornada, es durà a terme una pregària amb cants de Taizè, "per posar davant de Déu les reflexions i els anhels que haurà suscitat aquest recés", diuen des de l'organització.
 
La jornada acabarà a les sis de la tarda, tot i que totes aquelles persones que ho vulguin podran allargar-la participant, també, a la pregària de vespres amb la comunitat benedictina de Montserrat.
 
Les inscripcions per prendre part de la jornada -que s'emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzen periòdicament al monestir- tenen un preu de 10 euros (inclou el dinar) i es poden formalitzar trucant al 93 877 77 65 (demanar pel Pare Antoni Pou) o enviant un correu electrònic a [email protected].