Sònia Hernández encapçalarà una retornada llista del PSC a Navarcles per les municipals

Sònia Hernández amb Miquel Iceta
Sònia Hernández amb Miquel Iceta | PSC
Redacció
23 de novembre del 2018
Actualitzat el 28 de febrer del 2019 a les 12:56h
El passat mes de setembre, els militants de l'Agrupació Socialista de Navarcles varen elegir per unanimitat Sònia Hernández Rubio com a cap de llista el PSC a les eleccions municipals del 26 de maig. Sònia Hernández agafa el relleu de l'actual alcalde, Llorenç Ferrer, que ja va anunciar a mig mandat que no tornaria a optar a l'alcaldia.

La candidata es va mostrar engrescada a liderar el nou projecte i va ressaltar la importància que Navarcles torni a comptar amb una candidatura del PSC, després, que a les passades eleccions, els socialistes s'integressin en la candidatura de Sumem.

Hernández va voler ressaltar la feina feta pels anteriors governs socialistes i es posa com a objectiu continuar amb la tasca duta a terme al llarg dels últim 20 anys, "un dels períodes més actius i progressistes de tota l'etapa democràtica" a Navarcles.

Hernández comptarà amb l'experiència de Ramon Serra, ànima i mà dreta dels governs municipals, en tota aquesta etapa de progrés, per enllestir el programa electoral.

"Som un grup de gent amb moltes ganes de treballar i tirar endavant projectes que facin millor Navarcles", va assegurar.

Sònia Hernández Rubio té 51 anys. Nascuda a Súria, fa 26 anys que viu a Navarcles. Casada, amb dues filles de 12 i 13 anys. Té estudis secundaris i la titulació de francès de l'Escola Oficial d'idiomes. Actualment treballa de monitora de menjador a l'Escola Catalunya de Navarcles. 

Col·laboradora de la Comissió de Festes de Navarcles. Gran aficionada a la ràdio, i a les activitats culturals. Milita en el PSC des de fa prop de 20 anys.