Els Pastorets de Balsareny es renoven a fons

Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:40h
Balsareny ja té a punt els seus Pastorets
Balsareny ja té a punt els seus Pastorets | Jordi Sarri
El passat setembre, l'assemblea dels Pastorets de Balsareny va nomenar nou director artístic en Climent Ribera, ajudat per l'Anna Obradors, i emprendre una decidida renovació de l'espectacle nadalenc, per a tots els públics, que fa tants anys que es representa.

Des d'aleshores, actors i actrius estan assajant de valent una obra que, sense deixar de ser la tradicional que tothom coneix, aquest any presentarà novetats de tota mena: nous efectes especials, elements i moviments escènics, tramoia, vestuari, maquillatge, il·luminació i so... També els que treballen entre bastidors s'estan esforçant molt per oferir un espectacle més àgil, divertit i visualment potent. 

Les funcions seran els dies 25 de desembre (a les 18.30h) i 30 de desembre, i 6 i 13 de gener de 2019 (a les 17.30h) a la sala municipal polivalent El Sindicat de Balsareny.

Les entrades es poden adquirir anticipadament per internet amb preus rebaixats: 8 euros els adults, 7 euros les persones de més de 65 anys i 4 euros els menors de 12 anys. La venda en taquilla, mitja hora abans de les representacions, tindrà una entrada general de 10 euros, i 5 euros per als menors de 12 anys.