L'Escolania de Montserrat cantarà per Ampans al Concert de Nadal

Tindrà lloc el 21 de desembre al Kursaal i l'entitat hi estrenarà el videoclip "Cant a la vida"

Escolania de Montserrat
Escolania de Montserrat | Esc. Montserrat
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:42h
Queden poques entrades pel tradicional concert de Nadal d'Ampans, que tindrà lloc el proper 21 de desembre al Kursaal. Aquest any amb un concert benèfic a càrrec de l'Escolania de Montserrat, un dels cors més antics d'Europa i reconegut internacionalment.

El concert promet qualitat, intensitat i emoció dalt de l'escenari, també amb el cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'Ampans, que posarà el toc sensible i tendre.

Com sempre Ampans aprofita el concert de Nadal per estrenar algunes sorpreses, en aquest cas el videoclip d'una cançó feta des del cor de l'escola Jeroni de Moragas amb la participació d'artistes catalans reconeguts com Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Els Catarres  o Gossos, entre d'altres. L'Escolania de Montserrat també participa al videoclip i durant el concert,  presentarà la cançó en directe amb el cor de l'escola Jeroni de Moragas.

Les entrades del concert de Nadal d'Ampans, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies. L'any passat, 406 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal. En total, durant l'any 2017 Ampans va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Queden molt poques entrades que es poden comprar al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet.