Manresa encetarà dissabte el programa d'activitats per La Marató amb la tómbola solidària

Fins el 16 de desembre la ciutat acollirà nombroses iniciatives per recaptar diners contra el càncer

Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:34h
La tómbola solidària per la Marató farà parada a Crist Rei aquest dissabte
La tómbola solidària per la Marató farà parada a Crist Rei aquest dissabte | JPS
L'entitat social Manresa X La Marató donarà el tret de sortida, aquest dissabte, als actes i activitats solidàries per recaptar fons per aquest projecte solidari impulsat per la Televisió de Catalunya, que enguany està dedicat al càncer. Ho farà amb la tradicional tómbola solidària, que s'instal·larà a Crist Rei durant tot el dia. Aquesta proposta, que té lloc cada dos anys (el darrer cop que va fer acte de presència a la capital del Bages va ser el 2016) i que compta amb el suport de l'Ajuntament, ha aconseguit, enguany, recollir prop de 3.000 premis gràcies a les aportacions desinteressades de més de tres-centes empreses i comerços de la ciutat. La tómbola estarà oberta de deu del matí a nou del vespre, o fins que s'exhaureixin existències.

Aquest dissabte, i coincidint amb la tómbola solidària, la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa muntaran una carpa -també a Crist Rei- on tothom que ho vulgui podrà provar de fer ganxet, pachwork i altres manualitats.

Quatre propostes més

Per acabar el cap de setmana, diumenge (dia 25) el Pavelló del Nou Congost viurà, a partir de dos quarts d'una del migdia, l'anomenat Sorteig del Bàsquet. Tindrà lloc en el marc del partit entre el Baxi Manresa i el Breogán, i es vendran tiquets per participar en una rifa de regals.
Les activitats es reprendran el dimecres 12 de desembre amb una xerrada sobre el càncer a la sala d'actes de l'Hospital Sant Joan de Déu i continuaran el cap de setmana del 15 i 16, moment en el qual tindrà lloc el programa especial de La Marató que s'emetrà per TV3. En aquest sentit, durant tot el cap de setmana, i coincidint amb la Fira de Santa Llúcia, la plaça Major serà l'escenari d'una nova edició del Tió Solidari.

A banda, diumenge també tindrà lloc un torneig de pàdel i de tennis a les instal·lacions del Club Tennis Manresa (les inscripcions del qual s'han de fer trucant al 93 877 24 07 o enviant un correu a tennis@clubtennismanresa.com); la quinzena edició de la Cursa per la Vida (les inscripcions per la qual encara no han començat); una matinal de bàsquet festiva i solidària al col·legi Oms i de Prat, i la representació dels Pastorets del Casal, a càrrec de l'Escola de Dansa del Casal Cultural de Dansaires Manresans.