El PSC demana a Territori la mateixa exigència per desdoblar la C-55 que per millorar Rodalies

Els socialistes exigeixen la "immediata previsió d'una partida pressupostària del 2019" per al desdoblament del tram sud de la carretera

Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:36h
El president de la Federació XI del PSC, Cristòfol Gimeno, en una imatge d'arxiu
El president de la Federació XI del PSC, Cristòfol Gimeno, en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
La federació de la regió central del PSC ha emès un comunicat en que demana al Conseller de Territori, Damià Calvet, la "mateixa contundència" per resoldre el tram sud de la C-55, que la que ha mostrat aquests darrers dies respecte les Rodalies després del descarrilament de dimarts al matí.

El PSC recotza la necessitat i urgència de revisar tots els talussos i trams del recorregut de la línia R4 entre Manresa i Barcelona "per garantir que un accident semblant no torni a passar". Per això, els socialistes reclamen "les inversions necessàries" per posar al dia aquesta línia.

Igualment, però, el PSC reclama al consellet Calvet "un canvi radical" en la seva política cap als "problemes constants" que genera l'actual traçat del tram sud de la carreterea C-55. "Avui plorem una víctima mortal per l'accident de tren, però portem molts anys plorant víctimes mortals a la C-55 per un mal traçat, insuficient i perillós"

Perquè això sigui possible, el PSC de la Catalunya Central exigeix a la conselleria la "immediata previsió d'una partida pressupostària del 2019 per iniciar el desdoblament d'aquest tram".