El tenor Adrià Mas i el pianista Joel Díaz, en el cicle 3/4 de Música, diumenge

El tenor Adrià Mas i el pianista Joel Díaz
El tenor Adrià Mas i el pianista Joel Díaz | Promocional
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:33h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 25 de novembre a les 12h, el segon concert del cicle 3/4 de música amb el duet format pel tenor Adrià Mas i el pianista Joel Díaz, que oferiran Commicerto, un recital amb un repertori de peces imprescindibles del món líric i el piano en clau d'humor. 

Joel Díaz (pianista) i Adrià Mas (tenor) ens aproparan, a través de la comicitat i un seguit d'obres acuradament seleccionades, al món dels clàssics. Amb un propòsit clar d'acostar la música als espectadors més joves i desmitificar el concepte del "recital", aquest concert ofereix qualitat musical i una bona dosi d'humor. Un concert diferent, que pot atraure tant els experts com els neòfits, en una barreja perfecta de talent, creativitat i bon humor.

Com a teloners de l'espectacle, alumnes del Conservatori de Música de Manresa oferiran l'Ària d'Olympia dels Contes de Hoffmann de Jacques Offenbach, a càrrec de Clara Renom (soprano), Katia Michel (piano) i el ‘Duetto Buffo di due gatti' de Gioachino Rossini a càrrec de Gisela Juberó i Elisabet Ruz (soprano) i Katia Michel (piano).

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 euros.