El 9è EnduRoc de les Comes arriba amb més de 650 participants

L'EnduRoc torna a les Comes aquest cap de setmana
L'EnduRoc torna a les Comes aquest cap de setmana | Les Comes
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:56h
Aquest cap de setmana 24 i 25 de novembre tots els aficionats al motor tenen una cita a les Comes. L'EnduRoc, conegut per ser la gran festa de final de temporada de l'enduro ja compta amb més de 650 participants entre professionals i aficionats, unes xifres espectaculars que fan preveure un espectacular cap de setmana d'enduro.

Les condicions per l'edició d'enguany son immillorables, ja que el recorregut ha estat adaptat per les pluges dels últims dies i s'han fet els canvis necessaris per tal de que tots els pilots puguin gaudir d'una carrera espectacular, amb un terreny sense pols, que promet ser un dels més divertits dels últims anys.

Les inscripcions al EnduRoc seguiran obertes fins els mateixos dies de la cursa per a tots els pilots amb llicència anual i pels Aficionats que només vulguin fer la volta de reconeixement de dissabte al matí.

Durant el cap de setmana veurem a grans pilots professionals competint al circuit de Les Comes, com els germans Guerrero, els germans Quer, David Zara i el campió de l'EnduRoc 2017 Enric Francisco (KTM), entre molts altres pilots d'enduro de primer nivell.

El dissabte 24 de novembre es realitzarà la volta de reconeixement de totes les categories i es fixarà l'ordre classificatori per a les proves de diumenge. També tindrà lloc la cursa de categoria infantil amb la seva pròpia entrega de premis i es correrà el tram espectacle Superpole el qual tindrà el seu particular lliurament de guardons.

El diumenge 25 de novembre es donarà la sortida a la cursa EnduRoc. Primer els professionals es veuran les cares a la cursa Sènior/Junior i posteriorment es donarà la sortida a la categoria Amics. En finalitzar la jornada es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors de l'EnduRoc 2018, on es donaran premis als 5 primers classificats de cadascuna de les 20 categories diferents de la cursa.

Grans marques del sector com KTM, Honda, Beta, Husqvarna, Yamaha, Sherco i Gas Gas no s'han volgut perdre la cita de Les Comes i portaran les seves últimes novetats a la zona comercial, on tothom podrà trobar una exposició de les motos més noves de cada marca. També comptarem amb la presència d'altres importants marques com AMV Seguros, Pirelli, SCOTT i moltes altres que tampoc es volen perdre aquest gran esdeveniment esportiu.

Les Comes oferirà una àmplia zona de restauració, zona d'acampada i tots els serveis indispensables per a una carrera de primer nivell.
Arxivat a