La 26a Mostra Internacional de Films de Dones portarà dijous a Manresa «Les distàncies»

«Les distàncies» arriba a Manresa de la mà de la Mostra Internacional de Films de Dones
«Les distàncies» arriba a Manresa de la mà de la Mostra Internacional de Films de Dones | Promocional
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:02h
L'Espai de la Plana de l'Om acollirà aquest dijous a les 20h la projecció de Les distàncies d'Elena Trapé. La segona pel·lícula del cicle Conegudes (també) a casa, es podrà veure dins de la 26a Mostra Internacional de Films de Dones, que per sisè any consecutiu passa per Manresa. El cicle, organitzat a Manresa conjuntament entre MEES i CineClub, compta amb el suport de la Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona. 

Aquest programa posa a l'abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes. Totes les sessions comptaran amb la presència de les pròpies cineastes i de l'acompanyament d'una programadora de la Mostra.

Les distàncies, dirigida per Elena Trapé, és una pel·lícules de les que preseleccionada per als Premis Gaudí, i que aquest estiu va ser la pel·lícula triomfadora al festival de Cinema de Màlaga, amb el premi a Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Actriu per Alejandra Jiménez. A Les distàncies, l'Olivia, l'Eloi, el Guille i l'Anna aterren a Berlín per donar una sorpresa a en Comas pel seu trenta-cinquè aniversari, però ell no els rep com esperaven. Durant el cap de setmana, el grup s'anirà desgranant, qüestionant-se el sentit de la seva amistat i enfrontant-se a la decepció que suposa acceptar que la seva vida no és com pensaven que seria quan eren més joves. 

Alejandra Jiménez, Bruno Sevilla, Isak Férriz, Miki Esparbé i Maria Ribera són els actors protagonistes de Les distàncies.