La gira de comiat de Dr. Calypso farà parada al Sielu de Manresa aquest dissabte

El concert, les entrades del qual ja són a la venda, començarà a les deu del vespre

Dr. Calypso farà parada a Manresa aquest dissabte en el marc de la seva gira de comiat
Dr. Calypso farà parada a Manresa aquest dissabte en el marc de la seva gira de comiat | Àlex Belza
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:13h
Manresa serà una de les últimes ciutats on Dr. Calypso tocarà abans d'abandonar els escenaris indefinidament, en el marc de la Gira 30 anys. La mítica banda barcelonina d'ska va anunciar, el mes de novembre passat, a través d'un comunicat, que aturava la seva activitat musical i concertística "perquè creiem que ens mereixem un descans", manifestaven. I és que la seva trajectòria no és gens menyspreable: trenta anys d'activitat ininterrompuda, set àlbums a l'esquena, centenars de concerts i gires per tot Europa.

Un any després de publicar el comunicat, la banda ha protagonitzat una trentena de concerts per diverses sales i escenaris de Catalunya i l'Estat espanyol que culminaran el dia 4 de gener amb un espectacle de comiat a la Sala Apolo de Barcelona. Abans d'acabar el seu viatge, però, passaran per set ciutats més, una de les quals serà Manresa. Ho faran aquest dissabte, 24 de novembre, en un concert que tindrà lloc al Sielu i que començarà a les deu del vespre.

Les entrades ja són a la venda i si s'adquireixen anticipadament (a través d'aquest enllaç) tenen un preu de 12 euros. A banda, també es podran comprar el mateix dia del concert, una estona abans que comenci, a les taquilles del Sielu, per 15 euros.