Espanyolisme

Ataquen amb pintura diversos locals sobiranistes de Manresa

L'Espai Òmnium, l'Ateneu Popular la Sèquia o la seu de la CUP han estat alguns dels objectius atacats aquesta matinada de dimecres

per Pere Fontanals, Manresa, 21 de novembre de 2018 a les 11:37 |
L'Espai Òmnium, amb pintura a la porta | DMS
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La seu d'Òmnium al carrer Sobrerroca, l'Ateneu Popular la Sèquia o la seu de la CUP, a la plaça Gispert, han estat alguns dels objectius de l'espai sobiranista que aquest dimecres s'han llevat amb pintura a portes i façanes.

Uns desconeguts han abocat cubells de pintura a la porta de l'Espai Òmnium, a sobre del cartell "Democràcia" i també han empastifat la porta de l'Ateneu Popular la Sèquia, al carrer Amigant, malgrat que a la Plaça Major sempre hi ha algun efectiu de la Policia Local de Manresa de guàrdia.

 

Façana del Batzac amb impactes de boles de pintura. Foto: DMS


També el Batzac, on es troba la seu de la CUP i d'Arran, entre d'altres, a la plaça Gispert, ha estat atacat amb pintura. En aquest cas, han fet servir globus de pintura per arribar a l'altura del segon pis.
 

La porta de l'Ateneu Popular la Sèquia pintada. Foto: DMS


Es desconeix qui ha fet la bretolada, però tots els objectius formen part de l'espai sobiranista. L'Espai Òmnium es d'un punt de vista social, i la CUP des d'una vesant política. L'Ateneu Popular la Sèquia és l'espai on tenen la seva seu la PAHC Bages, l'Aliança Contra la Pobresa Energètica, els bastoners de Manrússia van del pal i tota una sèrie d'entitats i plataformes de sobirania i empoderament popular.

 

Participació